top of page
  • Foto van schrijverKurt Pas

Voor de fotografen onder ons

Weet jij waarom ik PhotoShop enkel nog gebruik voor complexe bewerkingen als het wegwerken van storende elementen of het perfectioneren van modellen? Wel, omdat ik alle andere bewerkingen in RAW uitvoer via het programma Capture One Pro. Al jaar en dag de referentie voor High End beelden.


Ook nieuwsgierig naar deze tool?

Op 28 april geef ik voor de nationale vereniging van beroepsfotografen een gratis webinar. Ook als niet lid kan je, tegen een kleine vergoeding, deelnemen.


Ik ga je uitleggen hoe je via deze tool op een intelligente manier aan "asset management" van je beelden kan doen. Ik geef je een inkijk op mijn RAW bewerkingen en toon je hoe je een cover foto voor magazines maakt door de camera, Capture One Pro en de Art Director en/of redactie digitaal met elkaar te verbinden.

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page