top of page

Wie ben ik?

Hoi,

     Ik ben een dierenfotograaf  woonachtig in het mooie en landelijke Bonheiden. Met meer dan 15 jaar ervaring in honden-, huisdieren- en paardenfotografie, ben ik de partner van diverse uitgeverijen van magazines, boeken en kalenders. Mijn beelden worden wereldwijd in meer dan 40 landen gebruikt! Ook bedrijven doen geregeld beroep op mij om hun merk en hun team in de kijker te zetten. Mijn jarenlang streven naar kwaliteit werd door het prestigieuze Federation of European Photographers bekroond met het EP kwaliteitslabel.

     Door mijn jarenlange expertise kan ik voor bedrijven en agencies niet alleen de fotografie verzorgen, maar ook andere onderdelen van de productie en de logistiek.  Ik denk onder meer aan de casting van de dieren, mijn connecties met dierentrainers, therapeuten en fokkers.  Dat is een grote time saver die bij campagnes met korte doorlooptijd een echt verschil maken in het opleveren van een hoge kwaliteit in combinatie met een krappe deadline.

     Werk ik enkel voor bedrijven en media? Zeker niet! Ik hou ervan om baasjes te verwennen met unieke en tijdloze beelden van hun geliefde huisdier.

Mijn stijl:

     Light & airy;  dark & moody en alles daar tussenin. Mijn foto’s zijn steeds maatwerk om jouw merk stevig in de kijker te zetten. Kwaliteitsvolle beelden zorgen voor een grote betrokkenheid van je doelgroep met jouw merken dit zowel voor print, online of op sociale media.

Flyers en banners blijven op het netvlies van je klanten hangen en zorgen voor een herkenbaar en sterk merk.

Klanten:

Lid van:

Beroepsfotografen_Logo_L_color.png
120460-lg-EP.gif
Horse Auction, Photography, Kurt PasHorse Auqtion
bottom of page