top of page
  • Foto van schrijverKurt Pas

EP - Yes we Have!

Natuurlijk kiezen baasjes en bedrijven mij omdat ze mijn fotografie mooi vinden. Voor hen maakt het niet uit hoeveel vakmanschap en ervaring daarvoor wordt aangewend. Een mooi beeld van hun hondje, hun team of product, is het enige waarvoor met voor men voor Hondenfotograaf.be kies.

Als fotograaf ga je jezelf natuurlijk evalueren en vergelijken met "the best of the pack". En dan ben je ook benieuwd wat andere fotografen van jouw werk vinden. Als lid van een beroepsvereniging kan je bij The Federation of European Photographers meedingen naar een kwaliteitslabel. Een internationale panel van drie top fotografen beoordeeld, onafhankelijk van elkaar, een serie van twaalf foto's en geeft aan of je goed genoeg bent voor een label en geeft opbouwende feedback. Je hebt een meerderheid nodig om een label te krijgen.


Blij als een kind was ik gisteren met het mailtje van de FEP. Drie van de drie panelleden hebben mijn ingestuurde serie als EP waardig geëvalueerd. Ik mag me nu dus Eurpean Photographer noemen!


Als extraatje wordt één van mijn foto's gebruikt in de communicatie van deze EP sessie!


De serie die ik instuurde kan je HIER bekijken.22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page