top of page
  • Foto van schrijverKurt Pas

DE BESTE FOTO SOFTWARE - NU MET KORTING!

Fotografen die me al een tijdje kennen of volgen weten dat ik een aantal jaren terug overschakelde van LightRoom naar Capture One Pro.


Ik was op zoek naar software die sneller, nauwkeuriger en kwaliteitsvoller was dan LightRoom. Vooral het ontbreken van een werkbaar systeem om rechtstreeks naar de computer te fotograferen liet me voor Capture One kiezen. Raw beelden kwamen sneller binnen dan JPG foto's in Lightroom en het systeem crashte niet elk uur.


Aanvankelijk duurde het even vooraleer ik mijn weg in Capture One had gevonden, maar de kwaliteit van de prints waren beduidend hoger en dat motiveerde me om de software verder te leren kennen. Inmiddels ben ik Beta-Testen voor Capture One en help andere fotografen op weg met deze tool.


Ik ben dan ook blij dat ik jullie een bijkomende extraatje kan bieden! Je krijgt via de code KURTPAS10 maar liefst 10% korting bij Capture One. Of je de software nu koopt, huurt of je toolset uitbreid met unieke Styles. De korting is alvast niet begrenst in tijd. Doe er je voordeel mee!Om de code in te geven selecteer je "Voer Couponcode In" als de bestelling afrond.
35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page