top of page
  • Foto van schrijverKurt Pas

Black Friday gemist? Hier is Cyber Monday!

Black Fryday gemist?


Geen nood! Vandaag krijg je voor Cyber Monday 30% op de beste Raw convertor!


Wie me volgt weet dat ik al jaren fan ben van Capture One Pro. Waarom? Omdat ik van kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid hou. En net op die punten verslaat Capture One alle concurrenten. * Geen enkel pakket is beter in tethering! * Geen enkel pakket haalt meer detail uit je RAW files en geeft je zo veel controle over kleur! * Sinds ik Capture One gebruik heb ik nooit meer met blozende kaken en klamme handjes voor een klant gestaan!

* Capture One 21 gaat nog een stap verder voor mensen die grote batches foto's moeten verwerken. De nieuwe Speed Editing mogelijkheden zet de andere paketten nog meer op achterstand.

Tot middernach geniet je van 30% korting met code CYBERMONDAY30

Wie twijfelt en denkt dat je misschien beter wacht op de nieuwe Capture One 21 die binnenkort beschikbaar wordt, heb ik goed nieuws! Als je nu Capture One 20 koopt, kan je gratis upgraden naar Capture One 21!9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page