top of page
  • Foto van schrijverKurt Pas

Belofte maakt schuld

Fotografen, grafische bureaus en videografen opereren in een zeer competitieve en snel veranderende markt. Je kan dan maar beter verenigd zijn in een federatie zodat je steeds goed geïnformeerd over alles wat reilt en zeilt in de sector.

Daarom ben ik lid van de nationale vereniging van de beroepsfotografen. In Corona tijd een hele hulp om in het complexe wettelijke en fiscale bos de bomen nog te zien.


Maar de vereniging is meer dan ondersteuning over saaie juridische kost. Het is ook een netwerk waar fotografen zowel technisch, artistiek en als ondernemer kunnen groeien. Voor de collega fotografen heb ik onlangs een webinar gegeven over Capture One Pro. De RAW converter als het op professionele beeldkwaliteit, robuustheid en snelheid aankomt.


Capture One heeft echter een leercurve die wat langer duurt dan vb het welbekende LightRoom en er is weinig Nederlandstalige content te vinden op het net. Ik heb in de webinar beloofd dat ik daar verandering ga inbrengen en belofte maakt schuld.


Daarom heeft mijn website nu een pagina "Voor Fotografen" met een aparte Capture One hoofdstuk.


Graag verneem ik aan welke topics jullie nood hebben. Stuur me gerust een berichtje met de topics waar jij graag meer over verneemt.

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentáře


bottom of page