top of page
  • Foto van schrijverKurt Pas

Amstaff - miskende kindervriend

Als je de reguliere media mag geloven, heb ik mijn leven gewaagt voor een mooi beeld. Dat imago wordt de American Staffordshire Terrier toch vaak aangemeten.

Maar bij elke fotoshoot die ik ooit met een Amstaff heb gedaan, had ik te maken met een lief, enthousiast en erg werkwillig model. Mij ga je niet over een hoog-risico ras horen praten, eerder over hoog-risico gedrag van mensen die te weinig van honden kennen. En dat is een generiek, niet rasgebonden topic. Natuurlijk zal een bijtincident met een atletische krachtpatser als een Americal Stafford intrinsiek veel ernstiger zijn dan beet van een Chihuahua. Ook al komen deze laatste veel meer voor, ze halen het nieuws niet.


Ik heb in elke geval genoten van mijn recente Amstaff shoot. Woef brengt een diepgravend artikel die dit ras de credits geeft die het echt verdiend!


34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page